tonnekreeklogo

Interhair

Haarboutique Interhair concentreert zich op de herenhaarwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring een must voor iedere man die iets wilt laten doen aan te dun haar of kaalheid. Belt u voor meer informatie 010-4361000.

Eerste kontakt.

Wanneer u merkt dat u dun van haar of kaal wordt, neemt u dan contact op met bovenstaand telefoonnummer en u krijgt Karel van de Tonnekreek aan de telefoon die al meer dan 30 jaar garant staat voor de perfecte oplossing van uw probleem. Ook deze oplossing is informatief en informeel.

Wanneer u op een advies ingaat en een maatwerk laat aanmeten, wordt er voor u een custom made besteld en bent u wel een aanbetaling verplicht (meestal 30%).

Wanneer u een maatwerk heeft besteld krijgt u waarschijnlijk na 8 tot 10 weken bericht dat uw haarwerk binnen is en kunt u overgaan tot plaatsing.
lady
Westersingel 29 3014 GR Rotterdam pelatti@planet.nl

Pruiken

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden. Pruik

pruik

Haarwerken

haarwerk

kaal

haar

Alopecia

Alopecia

Kaal worden

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden.haarwerken

haar aandoening

kale plekjes

haarwerken nep

echt haar

Echt haar, fantastisch om te dragen wanneer u ook creatief bent met uw eigen haar fohnen, modelleren alles is mogelijk. In alle kleurstellingen en coupes verkrijgbaar, ook in maatwerk. Meestal aanbevolen voor langdurige kaalheid zoals Alopecia.Pruiken

gezond haar

haar aanvulling

Bij uitstek geschikt als mode pruikje of wanneer u het gemak van een voorgestijld haarwerk kiest. Ook aan te bevelen bij tijdelijke kaalheid als bij chemotherapie, reden: luchtig, voorgestijld in iedere coupe/model, bijna geen onderhoud en prijsvriendelijk.

tijdelijk haar