tonnekreeklogo

Pelatti

images/gevelsingel.jpgHairboutique Pelatti is gespecialseerd in dames en kinderhaarwerken. Al jarenlang staan de dames van Pelatti klaar voor de vertrouwelijke klant welke te dun, kalend, of plaatselijke kaalheid kent. Tevens worden oplossingen gevonden voor gehele kaalheid (Alopecia) of tijdelijke kaalheid door bijvoorbeeld chemotherapie. Voor een vrijblijvend gesprek of advies op maat kunt u altijd even bellen, 010-4362237 of bezoek onze boutique.

1e kontakt

Wanneer u hoort van uw medische specialist dat u door uw behandeling waarschijnlijk kaal wordt of als u merkt dat u meer haaruitval heeft dan normaal, is het verstandig dat u gelijk contact opneemt met onze deskundigen. Wij kunnen dan uw natuurlijke haardracht nog zien en, als u dat wilt, uw haarwerk hierop aanpassen.

Reserveren

Wanneer u bij ons bent geweest en een bepaald haarwerk heeft gekozen, bent u nog steeds niets verplicht. Wij reserveren het gekozen haarwerk tot u ons belt. Bent u niet kaal geworden dan heeft u geen kosten. 

Plaatsen

Wanneer u merkt dat het kaal worden in gang is gezet, belt u uw adviseuse. Zij zorgt er dan voor dat er binnen 24 uur geplaatst of geleverd kan worden. (op werkdagen)

Coupe

Wanneer u nog iets gewijzigd wilt zien in de maat of coupe dan wordt dit door onze zeer vakkundige medewerksters ter plaatse uitgevoerd.

Interhair

Haarboutique Interhair concentreert zich op de heren haarwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring een must voor iedere man die iets wil laten doen aan te dun haar of kaalheid.

Belt u voor meer informatie 010-4361000.

U krijgt dan Karel van de Tonnekreek aan de telefoon die al meer dan 30 jaar garant staat voor de perfecte oplossing van uw probleem. Ook dit contact is informeel en informatief.

lady
Westersingel 29 3014 GR Rotterdam pelatti@planet.nl

Pruiken

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden. Pruik

pruik

Haarwerken

haarwerk

kaal

haar

Alopecia

Alopecia

Kaal worden

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden.haarwerken

haar aandoening

kale plekjes

haarwerken nep

echt haar

Echt haar, fantastisch om te dragen wanneer u ook creatief bent met uw eigen haar fohnen, modelleren alles is mogelijk. In alle kleurstellingen en coupes verkrijgbaar, ook in maatwerk. Meestal aanbevolen voor langdurige kaalheid zoals Alopecia.Pruiken

gezond haar

haar aanvulling

Bij uitstek geschikt als mode pruikje of wanneer u het gemak van een voorgestijld haarwerk kiest. Ook aan te bevelen bij tijdelijke kaalheid als bij chemotherapie, reden: luchtig, voorgestijld in iedere coupe/model, bijna geen onderhoud en prijsvriendelijk.

tijdelijk haar