tonnekreeklogo

Haarwerk

Heel vroeger was het dragen van een haarwerk een must, 25 jaar geleden hadden veel dames één of meerdere mode-pruikjes in huis zowel soms kort, lang, zwart of blond. Op dit moment is dat nog maar een heel klein percentage en is het meer een noodzaak door Alopecia of een medische behandeling.

De hedendaagse haarwerken en/of pruiken zijn van die kwaliteit dat ze niet meer van echt haar te onderscheiden zijn. Prachtige dunne monturen waardoor je, zelfs wanneer iemand boven je staat, op de hoofdhuid kijkt. Perfect luchtig te dragen en veelal onderhoudsvriendelijk.
Moderne als klassieke coupes alsmede hippe kapsels met meerdere kleuren en coupetechnieken.
Voor ieder wat wils op voorraad of snel te leveren.

Echt Haar

Echt haar, fantastisch om te dragen wanneer u ook creatief bent met uw eigen haar fohnen, modelleren, alles is mogelijk. In alle kleurstellingen en coupes verkrijgbaar, ook in maatwerk. Meestal aanbevolen voor langdurige kaalheid zoals Alopecia.

Synthetish

Bij uitstek geschikt als mode-pruikje of wanneer u het gemak van een voorgestijld haarwerk kiest. Ook aan te bevelen bij tijdelijke kaalheid als bij chemotherapie. Reden: luchtig, voorgestijld in iedere coupe/model, bijna geen ondehoud en prijsvriendelijk.
lady
Westersingel 29 3014 GR Rotterdam pelatti@planet.nl

Pruiken

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden. Pruik

pruik

Haarwerken

haarwerk

kaal

haar

Alopecia

Alopecia

Kaal worden

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden.haarwerken

haar aandoening

kale plekjes

haarwerken nep

echt haar

Echt haar, fantastisch om te dragen wanneer u ook creatief bent met uw eigen haar fohnen, modelleren alles is mogelijk. In alle kleurstellingen en coupes verkrijgbaar, ook in maatwerk. Meestal aanbevolen voor langdurige kaalheid zoals Alopecia.Pruiken

gezond haar

haar aanvulling

Bij uitstek geschikt als mode pruikje of wanneer u het gemak van een voorgestijld haarwerk kiest. Ook aan te bevelen bij tijdelijke kaalheid als bij chemotherapie, reden: luchtig, voorgestijld in iedere coupe/model, bijna geen onderhoud en prijsvriendelijk.

tijdelijk haar