tonnekreeklogo

Kaal of dun van haar worden

"Dun van haar" of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, extreme stress en brandwonden.

Alopecia

Alopecia is de meest voorkomende oorzaak. Alopecia is een huidziekte en kent meerdere vormen.

Alopecia areata is plaatselijk kaal worden zoals bij mannen veelal  en kan ook over het hele hoofd, ronde kale plekken vertonen.

Alopecia totalis is een plotselinge kaalheid die zelfs in een nacht dan wel in een paar weken een totale kaalheid geeft. Zowel wimpers, wenkbrouwen,okselhaar  en schaamhaar kan verdwijnen. Er zijn gevallen bekend waar dat na een bepaalde periode weer terug komt maar dit is niet altijd het geval.

Medische behandeling

Sommige medicijnen kunnen invloed hebben op uw haargroei. Vaak stopt dit na het gebruik ervan. Bij zwangere vrouwen kan ook haarverlies optreden doch dit herstelt zich meestal ook weer.

Chemotherapie en bestraling zijn nog steeds de meest voorkomende gevallen waarbij totale kaalheid optreedt, zeker bij een zware behandeling maar na het stoppen van deze behandeling begint het haar weer langzaam te groeien.

Hormoniale afwijking

Er zijn dames bekend, die meer mannelijke hormonen hebben dan gewenst en een soort van mannelijke kaalheid krijgen.
lady
Westersingel 29 3014 GR Rotterdam pelatti@planet.nl

Pruiken

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden. Pruik

pruik

Haarwerken

haarwerk

kaal

haar

Alopecia

Alopecia

Kaal worden

Dun van haar of kaal worden komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en is voor ieder een probleem. Oorzaken zijn erfelijkheid, hormoniale afwijkingen, huidziekten, medische behandelingen, overstress en brandwonden.haarwerken

haar aandoening

kale plekjes

haarwerken nep

echt haar

Echt haar, fantastisch om te dragen wanneer u ook creatief bent met uw eigen haar fohnen, modelleren alles is mogelijk. In alle kleurstellingen en coupes verkrijgbaar, ook in maatwerk. Meestal aanbevolen voor langdurige kaalheid zoals Alopecia.Pruiken

gezond haar

haar aanvulling

Bij uitstek geschikt als mode pruikje of wanneer u het gemak van een voorgestijld haarwerk kiest. Ook aan te bevelen bij tijdelijke kaalheid als bij chemotherapie, reden: luchtig, voorgestijld in iedere coupe/model, bijna geen onderhoud en prijsvriendelijk.

tijdelijk haar